Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرایط جوی دیشب تهران شامل رعد و برق، تگرگ، ابرهای کومولونیمبوس (CB) بوده است که هرکدام از موارد فوق جزو مخاطرات جدی پرواز ترکیش ایر تلقی می‌شوند.

وجود این شرایط در فرودگاه مقصد (امام خمینی) باعث شد پرواز ترکیش ایر TK874 و همچنین پرواز IRA728 ایران‌ایر اجازه فرود نگرفته و به حالت انتظار روند.

چرا پرواز ترکیش ایر در تهران فرود نیامد و راهی باکو شد؟

به گزارش رکنا، در مواقع شرایط ناپایدار جوی، انتخاب اینکه هواپیما در حالت انتظار بماند و سپس اقدام به فرود کند (همچون ایران ایرIRA728) و یا از فرودگاه جایگزین جهت فرود استفاده کند،صرفا بر عهده خلبان بوده و این خلبان پرواز ترکیش ایر بوده که تصمیم به فرود در باکو گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با توجه به فرود ایمن پرواز در باکو و بعد از آن پرواز مجدد از باکو به تهران، وجود هرگونه نقص فنی در این هواپیما منتفی است.
همچنین طبق کد اسکواک اعلامی این پرواز که عدد ۰۷۵۷ بوده، این پرواز هیچگونه اعلام حالت اضطراری نداشته و در تمام مدت پرواز هرگز از کدهای حالات اضطراری استفاده نکرده است.

آیا امکان وجود خطا در نمایش موقعیت پرواز وجود دارد؟

بله، داده‌های نمایش داده شده توسط سایت فلایت رادار ۲۴ و مخصوصا موقعیت اعلامی ممکن است با خطایی مواجه شده باشد به عنوان مثال طبق موقعیت اعلامی این سایت، دیشب پرواز کیش ایر پس از انجام مانوری خارق‌العاده در محدوده غرب و شمال غرب تهران و حوالی شهران به زمین نشسته است.

مشکلی در پروازهای فرودگاه امام وجود ندارد

کن نیوز منبع اخبار هوانوردی مدعی شد، شنیده شدن آژیر در مناطقی از غرب تهران و همچنین هولدینگ تعدادی از پروازهای ورودی به فرودگاه امام خمینی روی تهران این شائبه را برای برخی از رسانه‌ها بوجود آورده که شاید این دو موضوع به هم ارتباط داشته باشد.
استعلام کن‌نیوز نشان می‌دهد هولدینگ پروازها به علت وضعیت نامناسب آب و هوایی تهران بوده و ربطی به آژیر شنیده شده ندارد.

آخرین خبر / سرنوشت هواپیمای ترکیش ایر چه شد؟ / فرود آمد یا به باکو رفت ؟

گفتنی است که برخی منابع اعلام کردند هواپیمای ترکیش‌ به سلامت فرود آمده است و برخی منابع اعلام کردند که هواپیما ترکیش ایر از ایران خارج شد و به سمت باکو میرود.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سهام عدالت قیمت خودرو کرونا اخبار حوادث ویدیو پرواز ترکیش ایر صدای آژیر غرب تهران سهام عدالت قیمت خودرو کرونا کرونا مهرداد میناوند عکس ویروس کرونا کرونا ویروس علی انصاریان همسر ایران بیمارستان پیشکسوت پرواز ترکیش ایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۹۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی خود است؛ طرحی بلندپروازانه که هدف آن برآورده‌کردن نیازهای این کشور در حوزه نیروی دریایی است.

به گزارش ایسنا، خبرها حاکی از آن است که ناو هواپیمابر ترکیه قرار است از فناوری «استوبار» (STOBAR) استفاده کند.

در این فناوری هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های روی عرشه و تنها با نیروی حاصل از موتور خود به پرواز درمی‌آیند.

در همین راستا، عرشه این ناوها را مانند سکوهای پرش اسکی، شیب‌دار می‌سازند.

بااین‌حال، ازآنجاکه بیشتر هواپیماهای استفاده‌شده روی این ناوها از قابلیت فرود عمودی بهره‌مند نیستند، کابل‌های فرود همچنان در هنگام فرود به هواپیماها کمک می‌کنند.

به گزارش «کلش ریپورت»، طول این کشتی ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن ۶۰ هزار تُن خواهد بود. همچنین بر اساس گزارش‌ها، حداکثر سرعت این ناو هواپیمابر ترکیه به ۲۵ متر خواهد رسید.

بر اساس طرح اولیه آنکارا، این نا هواپیمابر ظرفیت حمل ۵۰ جنگنده را خواهد داشت که ۲۰ فروند از آن‌ها روی عرشه و ۳۰ فروند در آشیانه ناو نگهداری خواهند شد.

این ناو می‌تواند برای پرواز پرنده‌های مختلفی مورداستفاده قرار گیرد، از جمله جنگنده‌های «آنکا ۳»، هواگرد نظامی سبک «هورجت»، پهپاد «بیرقدار کیزیلما» و پهپاد «بیرقدار تی‌بی ۳».

طراحی و ساخت این ناو بر عهده دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه است؛ نهادی که گرچه تا امروز چندین ناوچه و ناوشکن تولید کرده، اما تجربه‌ای در حوزه ناو هواپیمابر ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • علت فرود اضطراری پرواز استانبول-تهران در ارومیه
  • دلیل فرود اضطراری پرواز استانبول تهران چه بود؟
  • فرود آمدن هواپیمای اسرائیلی در ریاض
  • یک هواپیمای اسرائیلی در ریاض فرود آمد
  • ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی
  • طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی / تلویزیون اسرائیل: احتمالا این مقامات برای گفت‌و‌گو درباره عادی‌سازی روابط رفته باشند
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی | ماموریت صهیونیست ها در سفر به عربستان چیست؟
  • نقص فنی هواپیمای مشهد به تهران و پرواز با ۵۰۰ دقیقه تاخیر